Spill Gratis

Kjole opp Komponist Miley Cyrus

Spillet av klær

Kjole opp Komponist Miley Cyrus

Kjole opp Komponist Miley Cyrus Vurdering: 4/10

Kjole opp Komponist Miley Cyrus spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp Miley Cyrus, når hun spiller gitar eller skrive en sang. Miley Cyrus er en amerikansk skuespiller som spiller rol av Hannah Montana og som vokalist i pop musikk. Å kle opp sanger og skuespiller, vil du bruke musen når du klikker på ikonene som vises i venstre side av skjermen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8230 ganger. Vurdering 1978 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 450 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8230 ganger
Kjole opp Komponist Miley Cyrus

Hannah Montana, kle opp en popsanger, kle opp en amerikansk skuespillerinne,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjole opp Komponist Miley Cyrus for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kjole opp Komponist Miley Cyrus. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjole opp Komponist Miley Cyrus og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kjole opp Komponist Miley Cyrus er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjole opp Komponist Miley Cyrus at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjole opp Komponist Miley Cyrus
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26360 stemmer
Spilte
280006
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
76672
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73185
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.