Spill Gratis

Kjole opp Lady Gaga

Spillet av klær

Kjole opp Lady Gaga

Kjole opp Lady Gaga Vurdering: 6/10

Kjole opp Lady Gaga spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp sangeren Lady Gaga. Til det, må du klikke på ikoner som vises i venstre side av skjermen, og du må velge frisyre, skjorten, buksene, skjørtet, til sko, tilbehør og undertøy som du liker mer dem. Til det må du dra plagg til sangeren kropp. Når du har avsluttet, kan du skrive ut bildet eller kle seg henne med andre klær. Til den, klikker du på ikonene som vises i høyre side av skjermen. Du kan endre bakgrunnen, klikke på pilene som finnes på begge sider av sangerens silhuett.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7332 ganger. Vurdering 2178 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 340 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7332 ganger
Kjole opp Lady Gaga

kle opp en sanger med musikk dans, kle opp en nord-amerikansk sanger, kle opp en ung løfte om musikken,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjole opp Lady Gaga for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kjole opp Lady Gaga. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjole opp Lady Gaga og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kjole opp Lady Gaga er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjole opp Lady Gaga at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjole opp Lady Gaga
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26360 stemmer
Spilte
279831
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
76497
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73014
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.