Spill Gratis

Mote For en Sanger

Spillet av klær

Mote For en Sanger

Mote For en Sanger Vurdering: 5/10

Mote For en Sanger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker du mote spill? Nå kan du øve med en berømt sanger. Å kle opp denne jenta som synger i et band, må du klikke og dra plagg eller tilbehør som du liker silhuetten av modellen. Nyt dressing kunstneren. Som en berømt sanger, så må du kle modellen som sanger å komme ut å handle. Det er scenen og rampelyset forberedt slik at når du er ferdig vil du se kjolen på scenen klar til å handle. Er du i stand til å lage originale fashion modell? Velg for henne buksene, skjorter, gensere, smykker, tilbehør, sko, belter, vesker, skjerf, parykker og mer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9651 ganger. Vurdering 2097 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 206 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9651 ganger
Mote For en Sanger

Artister som sangere er folk kjent og elsket av alle. Beundret for sitt arbeid er også mote modeller for alle, spesielt for tenåringer, som alltid er på utkikk referansegruppe. I dette spillet har du en modell som er en berømt sanger, og du må kle jenta. Dine bukser, skjorter, gensere, smykker, tilbehør, sko, belter, vesker, skjerf, parykker og til og med en elektrisk gitar for å fullføre modell av klær. En mote spillet for en ung person. kle opp en sang stjerne.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mote For en Sanger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Mote For en Sanger. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mote For en Sanger og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Mote For en Sanger er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mote For en Sanger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mote For en Sanger
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280862
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77494
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74074
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.