Spill Gratis

Klær Edward Cullen

Spillet av klær

Klær Edward Cullen

Klær Edward Cullen Vurdering: 5/10

Klær Edward Cullen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp Edward Cullen (den mannlige hovedrollen av litterære og filmserien Twilight), ved hjelp av musen. Vampyren Edward Cullen spilles av skuespiller Robert Pattinson. Du kan velge den innstillingen du ønsker og de ​​riktige klærne for det miljøet. Har en komplett garderobe av klær å velge mellom. En person så moderne som han har til å bruke klær for å vare, så velg med omhu blant alle kostymer tilgjengelig for ham. Se alle klærne og velger et moderne sett.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8525 ganger. Vurdering 2677 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 164 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8525 ganger
Klær Edward Cullen

Spill Twilight relatert mote. I dette spillet må du kle en stilig vampyr. Som levende hundrevis av år, kan bli foreldet i kjolen sin. Du må velge bakgrunnsbildet, skal vi se. Har en katalog med bilder å velge mellom. Så se på alle de klærne der for underholdning. Å gå å kombinere farger og forskjellige klær for å lage perfekte antrekket for en søt fyr. Som du har millioner av fan i verden, det sikkert vil bli veldig glade hvis fyren du er veldig kjekk med klær du plukke for ham.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Klær Edward Cullen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Klær Edward Cullen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Klær Edward Cullen og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Klær Edward Cullen er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Klær Edward Cullen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Klær Edward Cullen
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281009
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77634
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74219
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.