Spill Gratis

Klær for en Katt

Spillet av klær

Klær for en Katt

Klær for en Katt Vurdering: 6/10

Klær for en Katt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kle opp en katt. Det finnes ingen spesifikk mål i denne gratis online spill. Alt du trenger å gjøre er å ha det litt gøy å kle opp denne kitty så søt som du vil. Du har mange tilbehør å velge mellom, så du må være minst en kombinasjon av klær som du synes er ideelt for denne kattungen. Hvis du finner en, fortsette å prøve ... Det er hundrevis å velge mellom! Du har kjoler for katter å sette denne katten pene klær som en person. Dere bukser, skjørt, skjerf, hatter, sko, smykker og tilbehør for å gjøre kjolen for katten.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20242 ganger. Vurdering 911 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1120 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20242 ganger
Klær for en Katt

Dette bedårende brun kattunge er der venter på deg til å vise. For et øyeblikk å se på hennes store blå øyne og tenke på hva som kan bli bedre, og deretter begynner å teste kombinasjoner av feline tilbehør. Du har spesielle klær for katter med lommetørklær, skjerf, bukser, skjørt, luer, slips, halskjeder og andre elementer. Fashion pet med denne kjolen opp spillet etter en katt som er vakker og elegant. Fashion pet er en virksomhet stadig mer populært og voksende. Mange hundeeiere liker å kle seg kjæledyr som om de var mennesker til å ta til gatene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Klær for en Katt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Klær for en Katt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Klær for en Katt og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Klær for en Katt er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Klær for en Katt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Klær for en Katt
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280370
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77055
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73551
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.