Spill Gratis

Mickey og Minnie

Spillet av klær

Mickey og Minnie

Mickey og Minnie Vurdering: 5/10

Mickey og Minnie spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og tegneserier for barn er her for deg å spille med dem for å bringe dem klær. En mote spill som passer for barn.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 281320 ganger. Vurdering 24 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 26362 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 281320 ganger
Mickey og Minnie

Barn kle seg spill, hvor du må velge kostymer for noen av de mest populære tegneserier. Et par veldig kjent for dem. En mus og en mus. Velg hvert element av klærne hans og hans bilde, med sminke og selv landskap bakgrunn. En tegneserie scene for barn. Noen morsomme tegninger og elsket av små barn. Velg for dem hva du skal ha, og når du er ferdig kan du skrive ut resultatet av spillet for å ha ham hjemme.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mickey og Minnie for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Mickey og Minnie. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mickey og Minnie og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Mickey og Minnie er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mickey og Minnie at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mickey og Minnie
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77906
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14472 stemmer
Spilte
74533
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.

Lag dine egne superhelter SPILLER ►

Lag dine egne superhelter

5
5 av 10 - 3466 stemmer
Spilte
58179
ganger

Ved hjelp av musen, må du velge din ideelle superhelter. Du må velge hår, øyne, kropp, armer, ben, føtter, blod og kappe