Spill Gratis

Lag monstre

Spillet av klær

Lag monstre

Lag monstre Vurdering: 5/10

Lag monstre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ha det gøy å lage din egen monster! Du kan endre din hudfarge og fjerne eller legge til deler så mye som du ønsker. Har store øyne og små til markedet. Bryllupet kan være åpne eller smil. Kombiner fargene på huden din med flekker. Gigantiske øyne eller små øyne. Du kan lage et monster med horn, to, fire eller alt du vil. Og i alle størrelser. Du har alle elementene for å sette på kroppsdeler. En morsom og original for å lage vesener. Et perfekt spill for barn. Du kan skrive ut å kutte papir monstre morsomme figurer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 28455 ganger. Vurdering 664 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 2060 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 28455 ganger
Lag monstre

Aktivitet for barn hvor du må lage monstre. En blå monster som du kan sette fargede flekker. En skapning med veldig lange armer. Du kan velge størrelsen og formen på øynene. Har mange horn i forskjellige størrelser å velge mellom, men du kan også bruke disse skjemaene for å sette på andre kroppsdeler, som klør. Munnen kan smile eller hoggtenner tenner. Lag en morsom er at du kan legge alle øyne, horn eller nakke du ønsker. Når du er ferdig kan du skrive ut resultatet til å ha en morsom monster å dekorere eller å ta til skolen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lag monstre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Lag monstre. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lag monstre og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Lag monstre er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lag monstre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lag monstre
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281009
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77634
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74219
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.