Spill Gratis

Motedesigner

Spillet av klær

Motedesigner

Motedesigner Vurdering: 6/10

Motedesigner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker du å designe klær og kostymer? Hvis du ønsker å designe dine egne klær er dette spillet ditt. Velg Bratz jenta du vil ha som modell. Bruk pilene for å endre de klærne du ønsker å bruke. Klikk på et vevd mønster eller en farge som skal brukes til plagget, og klikk deretter sammen. Når du er klar til å velge en scene og se hvordan har vært din Bratz modell. Har du laget noe nytt?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 31038 ganger. Vurdering 570 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3766 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 31038 ganger
Motedesigner

Lag din egen stil med dette settet med klesdesign. Du må velge en av de fire hovedpersonene i Bratz dukker, deretter velge de klærne du liker, hundre av alternativene har bukser, skjorter, sko, tilbehør, etc.. Når du har har alle kostymer for å gi farge til fargepaletten du har til disposisjon. Du har også mønstret stoff hvis du ønsker å gi den en mer stilige klær. Fullfør alle dine kostymer å se hvordan har vært sluttresultatet. Sikker på at du passerer det veldig godt å skape din egen stil og matchende farger med klær håndleddet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Motedesigner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Motedesigner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Motedesigner og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Motedesigner er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Motedesigner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Motedesigner
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280365
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77051
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73549
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.