Spill Gratis

Kle opp Paris Hilton

Spillet av klær

Kle opp Paris Hilton

Kle opp Paris Hilton Vurdering: 5/10

Kle opp Paris Hilton spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En av de mest berømte menneskene i verden er Paris Hilton, millionæren som skal hjelpe kjole i dette spillet som simulerer en dag med shopping. Paris Hilton er en svært kjent person for sin store arv og hans eksentriske, men også har vært omtalt i magasiner for hans private liv. I dag jenta har gått shopping og du må hjelpe til med shopping. I vinduene av trendy butikker der kjoler og tilbehør, kan du klikke på dem for å prøve forskjellige kjoler.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9054 ganger. Vurdering 2548 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 194 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9054 ganger
Kle opp Paris Hilton

Tenk deg at du er journalist, og du har til å fotografere den amerikanske modellen. Vil skrive ut bildet, Paris Hilton når du er perfekt. I de ulike street butikkene uten synlige klær, klikker du bare på de elementene du vises på den. En person kjent som tabloidene for penger og de ​​tingene de gjør. Han har vært en modell, sanger og TV-programleder. Her går han shopping i den mest eksklusive og trenger din hjelp til å velge mellom forskjellige modeller butikker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle opp Paris Hilton for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle opp Paris Hilton. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle opp Paris Hilton og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle opp Paris Hilton er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle opp Paris Hilton at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle opp Paris Hilton
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281138
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77745
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14472 stemmer
Spilte
74350
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.