Spill Gratis

Dressing for Ridning

Spillet av klær

Dressing for Ridning

Dressing for Ridning Vurdering: 6/10

Dressing for Ridning spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har du lyst til å kle seg godt ved spesielle anledninger? Ridning er en svært spesiell anledning, fordi det er en veldig elegant og elitistisk sport. Så for å bruke tid på å ri hester må bruke egnet antrekk, tilpasset hesten. For ridning bør alltid bære en lue eller hjelm, for trygghet og beskyttelse mot solen. Så du slitasje ridestøvler, som er svært høye støvler og endelig brune bukser som er for stramt, fordi hesten beveger seg mye.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11873 ganger. Vurdering 1606 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 616 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11873 ganger
Dressing for Ridning

Ønsker du å ri? Riding er en sport veldig smart, veldig morsomt og hvis du liker hester mer. I dag skal vi ta en tur på hesteryggen, så du må gå forberedt og moteriktig kledd. Du bærer klær, så velge riktig antrekk for opplevelsen. Du har også mer moderne klær, hvis du ønsker å gi den en annen gå, ikke å gå i uniform, kan du kombinere farger og lage et annet antrekk for ridning. Det er mange klær mange farger for kombinasjoner liker du best, og på slutten vil du se resultatet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dressing for Ridning for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Dressing for Ridning. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dressing for Ridning og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Dressing for Ridning er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dressing for Ridning at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dressing for Ridning
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280365
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77052
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73550
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.