Spill Gratis

Klær av Rihanna

Spillet av klær

Klær av Rihanna

Klær av Rihanna Vurdering: 5/10

Klær av Rihanna spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Rihanna er en av de største super i verden i dag. Hun er på toppen av bølgen av musikk verden, og nå er også et moteikon! Du må kle Rihanna, noe som gir den sin egen stil. For å begynne å velge en frisyre for henne, kan du velge mellom mange forskjellige og originale kutt hår. Etter makeup med et komplett sett til din disposisjon. Når du er ferdig kan du kombinere forskjellige kjoler har en flott kostyme for din underholdning. Fullføre jobben med et motetilbehør som smykker eller sko. Klikk for å se Rihanna enden og gå den røde løperen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16873 ganger. Vurdering 1256 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 814 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16873 ganger
Klær av Rihanna

Mote spill hvor du har å gjøre opp og kle sangeren Rihanna. Spillet starter med frisyre, må du se at frisyren passer deg best. Har forskjellige parykker i forskjellige stiler og farger å velge en for henne. Så gikk vi til sminke, der du har mange nyanser for hud, øyne eller lepper. Derfra gikk vi til dusjen, hvor du har kjoler, skjorter, bukser eller kjoler å velge mellom. Elegance er i tilbehøret, så på slutten av alle søk for det blant de beste skoene, støvler, sokker, smykker og annet tilbehør med stil. Når du er ferdig med alt, klikk på finish, slik at du vil se hvordan Rihanna paraderte ned den røde løperen og flash foto journalister gjør det.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Klær av Rihanna for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Klær av Rihanna. Og husk at dette er et gratis spill som heter Klær av Rihanna og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Klær av Rihanna er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Klær av Rihanna at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Klær av Rihanna
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281320
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77906
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14472 stemmer
Spilte
74534
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.