Spill Gratis

Safari Klær

Spillet av klær

Safari Klær

Safari Klær Vurdering: 6/10

Safari Klær spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fashion morsomt spill for jenter, men med en forskjell, som den prøver å lage et kostyme for en vei ut av naturen på en safari. Kjole opp denne explorer dukken å gå gjennom jungelen. Du kan velge blant alle kjoler, tilbehør, klær og elementer ut av naturen leting. Velg de fasjonable elementer som du liker og gjør et sett til din smak. Spill Instruksjoner: Dra med musen elementene og sette dem på håndleddet for å sette klær. Velge de rette elementene for å gå ut og gjøre en afrikansk safari som er komfortable klær, men tilstrekkelig til opplevelsen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11039 ganger. Vurdering 1710 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 654 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11039 ganger
Safari Klær

Mote safari, må du kle en jente for safari. Det er en hel garderobe med masse klær å velge hvilke elementer som bør brukes til å dra på safari leting. Når du foretar en walking safari av natur, reiser i biler, tar bilder av dyr eller landskap og andre utendørs aktiviteter. Du må ha passende klær for safari. Hatter har for å beskytte mot solen. Klærne må være langermet skjorte for plantene ikke gni og ikke bitt av mygg. De støvler og sko må være lukket og høyde for å beskytte føtter og ben fra kontakt med planter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Safari Klær for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Safari Klær. Og husk at dette er et gratis spill som heter Safari Klær og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Safari Klær er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Safari Klær at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Safari Klær
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280385
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77071
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73561
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.