Spill Gratis

Kostyme av pirat

Spillet av klær

Kostyme av pirat

Kostyme av pirat Vurdering: 6/10

Kostyme av pirat spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi alle elsker kostymer, spesielt å gå til en fest. Har du lyst til å være en pirat jente? Dette er din sjanse! Et spill av dressing som du er en pirat fest. Velg mellom forskjellige klesplagg for å finne en best passer pirat gjorde accord til din smak. Instruksjoner: Bruk musen til å klikke klærne ontologiske jenta protagonist. Lag en flott kostyme for henne, for å være den beste Piratpartiet. Piratene var skummelt før, men er en av de mest morsomme og søte karakterer nå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13668 ganger. Vurdering 1394 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 990 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13668 ganger
Kostyme av pirat

Kle opp jenta for en fest pirat kostymer. Du må ha klær gjorde er klassikere fikk bære denne typen tegn. Har stramme bukser, shorts, belter med farger matchende bukser. Bluser, skjorter og tees. Du kan selv sette en lapp over øyet, som gjorde de gamle pirater egentlig. Det finnes forskjellige farger på alle plagg å lage fargekombinasjoner. Velg håret av jenta, klippe håret og farge. Drakten er perfekt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kostyme av pirat for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kostyme av pirat. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kostyme av pirat og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kostyme av pirat er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kostyme av pirat at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kostyme av pirat
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280370
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77055
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73551
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.