Spill Gratis

Sommer mote

Spillet av klær

Sommer mote

Sommer mote Vurdering: 7/10

Sommer mote spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sommeren er sesongen at vi korteste klær, men det er da vi kan se kosttilskudd. Når vi går med bukser og kortermet skjorte, kan bære en veske, et lommetørkle, sandaler, et skjørt, en kjole, en lue eller en parykk med hårfarger. Celeste er jenta som vil ri på stranden i dag, og du gjør det gå original og elegant. Dress opp denne fine jenta og nyt! Den har en masse klær å velge mellom. Og så kan du gå til stranden med henne!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11470 ganger. Vurdering 1725 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 532 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11470 ganger
Sommer mote

Mote spill hvor du må lage kostymene til en jente, gå en tur til stranden, og ønsker å gå til mote. Når det er varmt til å ha klær som regel kortere og har en tendens til å sette flere tilbehør for å gå elegant. Nå kan du velge mellom fargede korte kjoler, skjorter, bluser, sandaler, sko, halskjeder, vesker, hatter, osv.. Liker du klærne? Liker mote? Deretter spille med oss og gjøre trend for denne sommeren med vår karakter. Full farge jenta som alle ser når du går langs stranden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Sommer mote for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Sommer mote. Og husk at dette er et gratis spill som heter Sommer mote og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Sommer mote er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Sommer mote at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Sommer mote
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280862
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77494
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74074
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.