Spill Gratis

Omkledningsrom og farging Svampebob

Spillet av klær

Omkledningsrom og farging Svampebob

Omkledningsrom og farging Svampebob Vurdering: 4/10

Omkledningsrom og farging Svampebob spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampebob Firkant debuterte i 1999, gjorde det ikke blitt enormt populær før 2000, og det har vært populært siden den gang.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 77756 ganger. Vurdering 175 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 4894 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 77756 ganger
Omkledningsrom og farging Svampebob

SpongeBob kommer, den mest berømte av Nickelodeon sin Nicktoon, med en blanding av dress up spill med coloring spill. Du kan velge farge på SpongeBob klær, og du kan også endre fargen på landskapselementer. I dag er denne tv-serien er kringkasting på TV-nettverk over hele verden. Er et tegn, Bob, som er en marine svamp og bor i en ananas i bunnen av havet, i en by som heter Bikini Bottom. Han har noen venner som er Patrick Star (en sjøstjerne), Squidward Tentacles (en blekksprut), hans kjæledyr Gary (en snegl) og Sandy Cheeks (et ekorn). Etter suksessen med den animerte serien, lages mange produkter som leker, skolemateriell, klær og til og med matvarer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Omkledningsrom og farging Svampebob for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Omkledningsrom og farging Svampebob. Og husk at dette er et gratis spill som heter Omkledningsrom og farging Svampebob og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Omkledningsrom og farging Svampebob er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Omkledningsrom og farging Svampebob at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Omkledningsrom og farging Svampebob
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281149
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14472 stemmer
Spilte
74364
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.

Lag dine egne superhelter SPILLER ►

Lag dine egne superhelter

5
5 av 10 - 3466 stemmer
Spilte
58019
ganger

Ved hjelp av musen, må du velge din ideelle superhelter. Du må velge hår, øyne, kropp, armer, ben, føtter, blod og kappe