Spill Gratis

Kle seg i julen

Spillet av klær

Kle seg i julen

Kle seg i julen Vurdering: 6/10

Kle seg i julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker du mote spill? hvis du er en person som liker å kle seg godt, med eleganse, kombinere farger og leter etter de beste kosttilskudd du vil like å spille dette spillet. Du har rett til å velge det beste antrekket til jul, med forskjellige stiler, klær og kjoler for en middag lettere og mer elegant og robust nok til å gå ute i kaldt vær. Velg klær og deretter alle tilbehør som frisyre, hatter og sko til slutt gå med hele kostyme du har gjort. Jeg er sikker på at du har det gøy å spille!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9184 ganger. Vurdering 2277 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 188 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9184 ganger
Kle seg i julen

Julen er en av høydepunktene i året når vi har mer sosialt liv, er når det er flere møter med venner, forretningslunsjer, familie middager, shopping sprees, etc.. Dressing godt er kritisk og mer i løpet av en festival der man forholder seg til så mange mennesker og bildet er svært viktig. Kledd i en elegant måte jenta modell med de beste alternativene du har kostymer for denne julen. Ett spor, er fargen på julen rød og grønn, fordi de er de fargene som tiltrekker lykke for hele året. Har du tenkt som du kler å gjøre det vakkert?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle seg i julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle seg i julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle seg i julen og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle seg i julen er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle seg i julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle seg i julen
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280862
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77494
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74074
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.