Spill Gratis

Få kledd opp med Barbie

Spillet av klær

Få kledd opp med Barbie

Få kledd opp med Barbie Vurdering: 6/10

Få kledd opp med Barbie spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, kan du velge alle Barbie klær som lue, sko, skjørt, eller til og med bukser. Du vil ha alle slags farger og typer vev å velge mellom. Forbered Barbie for moteshowet at hun vil delta på. Du vil se at hun vil være seg alle de klærne som du har valgt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 27388 ganger. Vurdering 648 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2988 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 27388 ganger
Få kledd opp med Barbie

Barbie er en mote dukke produsert av det amerikanske leketøyet-selskapet Mattel, Inc. og lansert i mars 1959. All æren for opprettelsen av dukken går til amerikansk forretningskvinne Ruth Handler med en tysk dukke kalt Bild Lilli som inspirasjon hennes.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Få kledd opp med Barbie for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Få kledd opp med Barbie. Og husk at dette er et gratis spill som heter Få kledd opp med Barbie og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Få kledd opp med Barbie er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Få kledd opp med Barbie at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Få kledd opp med Barbie
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280701
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77355
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73900
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.