Spill Gratis

Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær

Spillet av klær

Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær

Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær Vurdering: 6/10

Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp Hannah Montana, det nye barnet stjernen i Disney Channel, med musen. Du må klikke på plagg som du liker mer den og dra den til Hannah Montana kropp. Du kan bære henne en badedrakt, en kveld kjole, daglig klær eller Julo klær. Hvis du vil endre bakgrunnen på skjermen, klikk på ikonet "endre bakgrunnen" og du vil se en annen skjerm bakgrunn.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7538 ganger. Vurdering 2234 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 342 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7538 ganger
Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær

Hannah Montana, kjole opp et barn stjerne, kjole med en kveld kjole,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjole opp Miley Cyrus med Henne Klær
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280365
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77052
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73550
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.