Spill Gratis

Kle Seg og Sminke Til en Engel

Spillet av klær

Kle Seg og Sminke Til en Engel

Kle Seg og Sminke Til en Engel Vurdering: 5/10

Kle Seg og Sminke Til en Engel spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyt kjole, sminke og annet tilbehør legge denne nydelige engelen. For å gjøre dette, klikk og dra elementer til kroppen av jenta. Du må legge alle elementene i sminke og kostyme. Du har massevis av smykker å velge for jenta. Du kan velge å sette halskjeder, øredobber, head band og enda en guddommelig bøyle overhead. For sminke har du muligheter til å endre fargen på øynene, øyenbryn, øyevipper og mer. Et spill der du må skape bildet av en engel fra himmelen. En veldig pen bilde i en svært underholdende kamp.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7910 ganger. Vurdering 2593 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 112 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7910 ganger
Kle Seg og Sminke Til en Engel

Spillet makeup legge en engel. I dette spillet må du legge edelstener til en engel og en engel kam. Et spill som jenter vil like det mye og det er å gjøre opp fullstendig bilde av et barn engel. Engler er himmelske vesener som lever med Gud og bærer god til jorden. Her er en jente som har å se ut som en av de guddommelige vesener. Fullføre utseendet og prøve å spille igjen og igjen med ulike resultater og se hvilket alternativ du liker best ut av alle.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle Seg og Sminke Til en Engel for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle Seg og Sminke Til en Engel. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle Seg og Sminke Til en Engel og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle Seg og Sminke Til en Engel er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle Seg og Sminke Til en Engel at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle Seg og Sminke Til en Engel
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280385
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77071
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73561
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.