Spill Gratis

Kjole en Jente Som en Engel

Spillet av klær

Kjole en Jente Som en Engel

Kjole en Jente Som en Engel Vurdering: 5/10

Kjole en Jente Som en Engel spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyt kjole en jente som guden for kjærlighet, Cupid. For å gjøre kjolen må gå ved å velge forskjellige typer klær og tilbehør. For å gjøre dette, må du klikke med musen på ikonene på høyre side av skjermen. Velg alle klesplagg. Begynn med parykk, deretter en kjede, øredobber, en t-skjorte, en kjole, et skjørt, støvler, bukser og til slutt hudfarge. Til slutt satt de englevinger og en pil og bue. Har du allerede en vakker engel av kjærlighet med kjærlighet piler for å skyte de elskende.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9181 ganger. Vurdering 2245 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 260 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9181 ganger
Kjole en Jente Som en Engel

Kle opp en jente i en drakt av engel. Du har å gjøre opp komplett drakt av en engel til en jente. Alt du trenger å bære elementer som parykker, halskjeder, øredobber, topper, kjoler, skjørt, støvler, bukser og du kan selv velge farge på huden til jenta. Hovedpersonen må gjøre det se ut som en ekte engel. For å fullføre kostyme du må sette en pil og bue og vinger. Å se ut som kjærlighetens Gud kaste piler på folk til å forelske seg i fra hverandre. Et spill for å gjøre et kostyme for barn.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjole en Jente Som en Engel for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kjole en Jente Som en Engel. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjole en Jente Som en Engel og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kjole en Jente Som en Engel er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjole en Jente Som en Engel at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjole en Jente Som en Engel
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280867
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77496
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74078
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.