Spill Gratis

Kle Opp Jente på en Fest

Spillet av klær

Kle Opp Jente på en Fest

Kle Opp Jente på en Fest Vurdering: 3/10

Kle Opp Jente på en Fest spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et spill hvor du må fashion kle en jente for hennes første fest i palasset. For å gjøre dette, klikk på kostyme du vil ha, i kjemmet og sko ved hjelp av musen. Hvis du ønsker å legge til smykker, klikker du på ikonet som sier begynne å legge utstyr og tilbehør. Du stylist palass, og du må lage et sett som er elegant for denne modellen. Målet ditt er å være den peneste av natten, så du må lage en drakt som ikke vil glemme. Kombiner farger og tilbehør som en profesjonell stylist.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9395 ganger. Vurdering 2073 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 244 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9395 ganger
Kle Opp Jente på en Fest

Prinsesse make er et spill hvor du må kle en jente for hennes første fest i palasset. For å gjøre dette, klikker du på kjolen som du ønsker, i frisyre og skoene med musen. Hvis du ønsker å legge til smykker, klikker du på ikonet som gjør tilbehør og begynne å legge til tilbehør. Spilldesign der du må lage en kostymedesign. Du må lage et komplett sett av moten. Velge kjole som vil ta jenta og så gå å legge tilbehør som frisyre, smykker, sko og mer. I scenen nederst kan vi se palasset der for å feire ferien. Vår modell er en veldig pen jente, så du trenger å gjøre en god jobb og lage en drakt som vil matche hennes skjønnhet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle Opp Jente på en Fest for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle Opp Jente på en Fest. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle Opp Jente på en Fest og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle Opp Jente på en Fest er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle Opp Jente på en Fest at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle Opp Jente på en Fest
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280385
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77071
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73561
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.