Spill Gratis

Kle opp og Gre Jente

Spillet av klær

Kle opp og Gre Jente

Kle opp og Gre Jente Vurdering: 5/10

Kle opp og Gre Jente spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyt kjole og kjemming denne jenta. For å gjøre dette, må du klikke på ikoner som vises på hver side av jenta. Vi har en jente som trenger oss for å hjelpe til med et skap. Skal jeg lage en moteriktig antrekk for en tur. Du har mange elementer å tilpasse klær som dresser, jakker, skjørt og sko. I motetilbehør må velge diademer, øredobber, solbriller, halskjeder og andre smykker. Til slutt bestemmer seg for at hudfarge vil vår venn, og du er ferdig med å lage klær modell. Målet med spillet er å lage et sett som er moderne.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9230 ganger. Vurdering 2248 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 214 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9230 ganger
Kle opp og Gre Jente

Et sett med kvinnelige klær og ungdommelig. Du må kle en jente som trenger å lage et moteriktig antrekk for en tur. I spillet må du gå og velge hvert element, og har du mange å velge mellom. Det er en stor garderobe av klær og tilbehør slik at du kan spille. Modellen kan skifte klær, mulighetene er nesten uendelige kombinasjoner. Vår modell er foran sitt hjem på en vårdag, og du må gjøre for å ha en fin tur, der alle guttene til å legge merke til henne. En mote spill, jenter kle du virkelig liker som er svært underholdende og lett å spille. For alle aldre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle opp og Gre Jente for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle opp og Gre Jente. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle opp og Gre Jente og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle opp og Gre Jente er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle opp og Gre Jente at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle opp og Gre Jente
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280862
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77494
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74074
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.