Spill Gratis

kjole piken

Spillet av klær

kjole piken

Kjole piken Vurdering: 2/10

kjole piken spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp denne jenta. For å gjøre dette, klikker du på en artikkel av klær med musen og dra den til kroppen av jenta. En mote spill hvor du har å kle en jente med originale klær. Dette er ikke det klassiske spillet av kjolen, men jenta er kledd på en morsom måte, som en moderne jente japansk eller manga tegneseriefigurer. En dress eller drakt morsomt og annerledes. Som en college jente eller en danser. Klær i mange farger, med tilbehør som må kombinere og til slutt parykk med frisyre og hårfarge.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12950 ganger. Vurdering 1506 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 638 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12950 ganger
kjole piken

Spillet kostyme tilpasning. En jente ønsker du å gjøre en japansk jente kostyme eller manga karakter. Du må velge hvert element som skjørt, sko, kjole, øredobber, halskjeder og andre smykker. Du må velge alt, og dra musen over modellen for å sette klær. Sluttresultatet må være veldig tiltalende og mange farger. En japansk jenter liker farget kjole, så må du lage en kombinasjon som er svært original og moderne. Velg farger for å matche hverandre og skape en original og annerledes.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kjole piken for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt kjole piken. Og husk at dette er et gratis spill som heter kjole piken og det er relatert til Klær. Vårt nye spill kjole piken er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kjole piken at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kjole piken
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280862
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77494
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74074
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.