Spill Gratis

Kle deg for en bursdagsfest

Spillet av klær

Kle deg for en bursdagsfest

Kle deg for en bursdagsfest Vurdering: 4/10

Kle deg for en bursdagsfest spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet har du blitt invitert til bursdagsfest for prinsesse Rosalyn. Pass på å kle seg veldig smart. For å gjøre dette, vil du klikker med musa i hver av ikonene øverst. Du kan klikke med musen på ikonet fjerne hvis du ikke liker ett antrekk.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5803 ganger. Vurdering 2978 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 100 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5803 ganger
Kle deg for en bursdagsfest

gala klær, Diana Spencer, Caroline av Monaco,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle deg for en bursdagsfest for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle deg for en bursdagsfest. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle deg for en bursdagsfest og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle deg for en bursdagsfest er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle deg for en bursdagsfest at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle deg for en bursdagsfest
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281138
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77745
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14472 stemmer
Spilte
74350
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.