Spill Gratis

Miley Cyrus rock kjoler

Spillet av klær

Miley Cyrus rock kjoler

Miley Cyrus rock kjoler Vurdering: 5/10

Miley Cyrus rock kjoler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne kjolen opp spillet vil du være i stand til å huske hva som var rock antrekk av Miley Cyrus. Husk da sangeren spilte hovedrollen i Hannah Montana serien på Disney Channel? På den tiden kunstneren var da hun ble berømt, og dette spillet tilbyr et bredt utvalg av rock klær og moderne stil å kle Miley. Du kan også legge til noen detaljer og tilbehør for å fullføre hennes antrekk, slik som lommetørklær, skjerf og noen gitarer. Takk til deg, vil sangeren Miley Ray Cyrus moteplagg med langt hår ble slitt i den første fasen av sin karriere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9360 ganger. Vurdering 2402 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 204 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9360 ganger
Miley Cyrus rock kjoler

Skuespilleren og sangeren Miley Ray Cyrus ble berømt for å spille Hannah Montana karakter. Visste du at hennes fødenavn var Destiny Hope Cyrus? Miley har gitt ut fire studioalbum, som er tittelen Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), kan ikke temmes (2010) og Bangerz (2013). Hun har også medvirket i flere filmer, noen spiller en karakter, og andre gjør en gjesteopptreden, og opptrer som seg selv. Miley er alltid kledd i siste mote, med moderne og tidsriktig klær.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Miley Cyrus rock kjoler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Miley Cyrus rock kjoler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Miley Cyrus rock kjoler og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Miley Cyrus rock kjoler er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Miley Cyrus rock kjoler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Miley Cyrus rock kjoler
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281009
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77634
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
74219
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.