Spill Gratis

Kle Som En Eventyrbok Karakter

Spillet av klær

Kle Som En Eventyrbok Karakter

Kle Som En Eventyrbok Karakter Vurdering: 5/10

Kle Som En Eventyrbok Karakter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp denne jenta for hennes skole fest. Du må lage en eventyrbok karakter kostyme. Du har alle kostymer av hovedpersonene i folkeeventyr. For å gjøre dette, klikk på et element, og dra kroppen til jenta. Fikk kjoler, sko, hatter, tiaraer, parykker, smykker og mange andre detaljer og mote. Tenk på din favoritt eventyrbok karakter og gjøre et kostyme for denne jenta. Vår modell har til å se ut som en av disse heltinner av klassiske historier. Et spill for alle aldre, fordi det er hyggelig og lett.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7775 ganger. Vurdering 2645 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 124 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7775 ganger
Kle Som En Eventyrbok Karakter

Du har alle kostymer for hovedpersonene i historiene som fortelles til barn. Har klær for å gjøre vår helt ser ut som den lille havfruen, Rødhette fe eller prinsesse. Alle de alternativene du ønsker, fordi du kan kombinere din garderobe. Har mye klær, smykker og tilbehør for å gjøre en original drakt. Den Tale tegn som er mest elsket av barn fordi de er de første historiene de lære og vite. De er alltid modellere atferd og lære dem moral som har historier. Lag en drakt som har magi til denne jenta.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle Som En Eventyrbok Karakter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Kle Som En Eventyrbok Karakter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle Som En Eventyrbok Karakter og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Kle Som En Eventyrbok Karakter er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle Som En Eventyrbok Karakter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle Som En Eventyrbok Karakter
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280370
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77055
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73551
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.