Spill Gratis

Stil for Miley Cyrus

Spillet av klær

Stil for Miley Cyrus

Stil for Miley Cyrus Vurdering: 6/10

Stil for Miley Cyrus spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ønsker du å bære bildet av Miley Cyrus? Alt vi vet det, og er et svært moderne jente, men i dette spillet skal du være den som har ansvaret for å forbedre sitt image. I dette spillet, må du gjøre opp og kle opp Miley Cyrus (det nye barnet stjerne fordi han legemliggjør rollen som Hannah Montana på Disney Channel-serien) for en konsert. For å gjøre opp Miley Cyrus, klikk med musen på hver av ikonene du har på sidene av skjermen for å rief sette makeup eller tilbehør. Du har mange ting å la henne vakker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10699 ganger. Vurdering 1667 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 406 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10699 ganger
Stil for Miley Cyrus

Miley Cyrus er en ung, verdensberømt skuespiller for sin rolle som sanger i en TV-serie for tenåringer. Bildet av moderne og populære jenta trenger en makeover fra din side, må du gi det en komplett makeover, og deretter et nytt sett med mote å gå tilbake til å være en moderne jente og mote. Hvis du liker sminke du kan gjøre med det, som en modell, alle de tingene du ønsker å prøve. Velg alle mulighetene du finner på begge sider av spillet, slik at du kan sette mote tilbehør pluss alle skjønnhet og makeup alternativer du har til disposisjon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Stil for Miley Cyrus for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Stil for Miley Cyrus. Og husk at dette er et gratis spill som heter Stil for Miley Cyrus og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Stil for Miley Cyrus er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Stil for Miley Cyrus at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Stil for Miley Cyrus
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26360 stemmer
Spilte
279860
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
76521
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73031
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.