Spill Gratis

3D Pac-Man

Spillet av arkadespill

3d pac-man

3D Pac-Man Vurdering: 6/10

3d pac-man spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spis alle prikkene i veien og klart scene etter scene. Se opp og unngå de onde spøkelser! Super-punkter vil øke din makt. Samle frukt å tjene ekstra poeng. Kaffen vil gi deg det du trenger å gå etter de spøkelser, så skynd deg før effektene slitasje opp! Bruk piltastene i tastaturet for å bevege Pacman.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7356 ganger. Vurdering 2879 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7356 ganger
3D Pac-Man

En flott funksjon som dette spillet har er et nivå editor. Dette betyr at du vil være i stand til å bygge dine egne Pacman etapper. Hvor kult er det?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Pac-Man for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt 3D Pac-Man. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Pac-Man og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill 3D Pac-Man er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Pac-Man at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Pac-Man
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181791
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79752
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73720
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?