Spill Gratis

3D Slange

Spillet av arkadespill

3d slange

3D Slange Vurdering: 6/10

3d slange spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et gratis 3D på linje blitz spill. I den kan du styre en slange-formet kjøretøy hvis målet er å samle all energien ballene. Unngå å falle gjennom hull, å bli truffet av energi bjelker, og krasjet inn strukturer eller slangen blir ødelagt. Du har 3 liv på hvert nivå. Hvis du mister dem alle, kan du forsøke nivået fra starten med ytterligere 3 liv. Kameraet kan styres for å stille høyden, flytte rundt, nullstille og endre modus. Følg instruksjonene på skjermen. Du kan kontrollere slangen ved hjelp av piltastene, inkludert opp og ned for å fremskynde eller ned. Hvis du flytter over de røde flisene slangen vil fremskynde omgåelsen hastigheten din kontroll.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6841 ganger. Vurdering 3089 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6841 ganger
3D Slange

De slange videospill, som oppstod på slutten av 1970-tallet i arkader og har opprettholdt popularitet siden da, ble noe av en klassiker. Merkelig, fant Slange en massiv publikum etter at det ble standard forhåndsinstallert spillet på mange Nokia-telefoner i 1998.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Slange for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt 3D Slange. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Slange og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill 3D Slange er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Slange at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Slange
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181819
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79765
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73738
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?