Spill Gratis

Arkanoid

Spillet av arkadespill

Arkanoid

Arkanoid Vurdering: 6/10

Arkanoid spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 182614 ganger. Vurdering 45 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 12068 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 182614 ganger
Arkanoid

bord, ball, blokker, farge, arkanoid,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Arkanoid for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Arkanoid. Og husk at dette er et gratis spill som heter Arkanoid og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Arkanoid er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Arkanoid at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Arkanoid
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80628
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74519
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?

Dyr Mahjong SPILLER ►

Dyr mahjong

5
5 av 10 - 5060 stemmer
Spilte
57528
ganger

Hensikten med spillet er å matche fliser. For å gjøre en kamp må du velge to matchende fliser som ikke er blokkert fra høyre eller venstre. Hvis du ikke kan velge en flis, og det er blokkert. Når du gjør en kamp på to fliser vil forsvinne. Mest Kmp gjøres ved å velge fliser med nøyaktig det samme bildet på dem. Men noen frukt vil samsvare med annen frukt og enhver blomst vil samsvare med annen blomst. Fjern alle fliser fra gameboard å vinne.