Spill Gratis

Asha Arkanoid

Spillet av arkadespill

Asha arkanoid

Asha Arkanoid Vurdering: 7/10

Asha arkanoid spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet er en modifisert versjon av det originale spillet Arkanoid. Styres ved hjelp av musen til å flytte baren, veilede blokken å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle blokkene med rødbrun og oransje farge. Når du bryte alle mursteinene, vil du se forskjellige bilder av Asha. Fjern alle blokkene, og gå til neste nivå. Når du bryter blokkene, vil du få ulike bonuser. Unngå grå hodeskaller, fordi de tar bort liv. På hvert nytt nivå vil du oppdage et annet bilde som du ser når du bryte alle de fargede blokker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11725 ganger. Vurdering 1720 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 572 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11725 ganger
Asha Arkanoid

Videospill som inspirerte dette flash spillet er Arkanoid. Det er et arkadespill av selskapet Taito som var veldig populært, og forgjengeren var spill som Breakout av 70-tallet. I dag er det varianter av dette spillet for de mest moderne enheter som smarttelefoner og nettbrett. Du kan spille online denne versjonen med bilder av Asha, uten å laste ned noe program eller et program. Du kan få spesielle elementer som du kan øke og duplisere barer eller skyte stråler på mursteinene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Asha Arkanoid for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Asha Arkanoid. Og husk at dette er et gratis spill som heter Asha Arkanoid og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Asha Arkanoid er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Asha Arkanoid at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Asha Arkanoid
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181800
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?