Spill Gratis

Atlantis Kamp Skip

Spillet av arkadespill

Atlantis kamp skip

Atlantis Kamp Skip Vurdering: 4/10

Atlantis kamp skip spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Moderne versjon av den klassiske slagskip spill, satt i Disney-karakter, Milo og film Atlantis. Variasjonen er at du må skjule dine skip og feller. Da må du finne skip av fienden unngå feller å finne. Hvis du finner en båt, vil du ha en ekstra tur, men hvis du finner en felle, mister skift. Gameplay slagskip på Disney-universet av Atlantis. Spillet kommer fra Disney.co.uk Games.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20905 ganger. Vurdering 924 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1784 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20905 ganger
Atlantis Kamp Skip

Spillet lanseres. Den klassiske handling der du skjule dine skip på havet og kontrast gjennom koordinatene forsøker å ødelegge skipet ditt mens du angriper deres. Battleship spillet. Spillet of sjøslag. Finjustere med koordinatene å ødelegge så mange skip som mulig. Du må si bokstav og nummer slik at plassen er ødelagt. Unngå fellene og angripe alle skip som du kan. Du har å ødelegge hele fiendens flåte.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Atlantis Kamp Skip for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Atlantis Kamp Skip. Og husk at dette er et gratis spill som heter Atlantis Kamp Skip og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Atlantis Kamp Skip er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Atlantis Kamp Skip at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Atlantis Kamp Skip
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182325
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74248
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?