Spill Gratis

Connect4

Spillet av arkadespill

Connect4

Connect4 Vurdering: 5/10

Connect4 spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den klassiske koble fire spill der du må gjøre en linje med fire fliser av samme farge for å vinne spillet. Instruksjoner: Klikk for å sette inn kortet i fargen din hvor du vil. Vinneren er den første spilleren, en med de gule chips og en med den røde fanen for å lage en linje av fire chips, derav navnet på spillet. I tillegg er et multiplayer spill, slik at du kan spille mot andre mennesker som er koblet til spillet fra hvor som helst i verden.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23289 ganger. Vurdering 773 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1520 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23289 ganger
Connect4

Hvis det er et klassisk spill som alle har spilt tusenvis av ganger er dette, spillet der du har en to-farge chips, hver spiller med. Jeg har alltid spilt med den gule. Du må vinne med en linje av samme farge med fire faner. En enkel, men svært vanedannende og underholdende, for at du kan tilbringe timer å spille mot andre mennesker over hele verden gjennom vår plattform spillet gjennom internett, alt er online og gratis. En livslang underholdning vi har tatt for å sikre datamaskinen og du passerer det veldig godt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Connect4 for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Connect4. Og husk at dette er et gratis spill som heter Connect4 og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Connect4 er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Connect4 at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Connect4
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181800
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?