Spill Gratis

Fløy i Hulen

Spillet av arkadespill

Fløy i hulen

Fløy i Hulen Vurdering: 6/10

Fløy i hulen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fly så høyt som du kan! Du er i bunnen av en grotte med en liten båt og en kanon. Kamp mot tyngdekraften og ødelegge den grå blokker til å gå fremover. Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD til å styre skipet og mellomromstasten til brann. Prøv å fly så høyt som mulig uten å trykke på vegger eller falle til bunnen av skjermen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11260 ganger. Vurdering 1542 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 770 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11260 ganger
Fløy i Hulen

grotte, gravitasjon, romskip, skip, kanon,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fløy i Hulen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Fløy i Hulen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fløy i Hulen og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Fløy i Hulen er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fløy i Hulen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fløy i Hulen
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?