Spill Gratis

Arkanoid: Gløde i mørket

Spillet av arkadespill

Arkanoid: gløde i mørket

Arkanoid: Gløde i mørket Vurdering: 6/10

Arkanoid: gløde i mørket spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En versjon av det klassiske Arkanoid arcade spill der en ball spretter på en plattform du har å ødelegge alle blokkene. Dette er en ny versjon hvor hele skjermen er mørkt om natten. Plattformen og ball ødelegge blokkene er lyst farget i mørket. Du må ødelegge alle fargeblokker til toppen av skjermen som lyser i mørket. En original og morsom versjon av det klassiske spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14037 ganger. Vurdering 1430 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 682 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14037 ganger
Arkanoid: Gløde i mørket

Versjon av Arkanoid spill der hele skjermen er blank og spillelementer lyser i mørket. En tilpasning av spill der bakgrunnen er mørk og sterkt lys kontraster. Du har å ødelegge alle blokkene i toppen og samle poeng som faller å gjøre for å nå neste nivå. En enkel og svært vanedannende aktivitet som viser dine ferdigheter med musen. Det ender med alle blokkene på kortest mulig tid til neste nivå. Hver skjerm er vanskeligere enn den forrige.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Arkanoid: Gløde i mørket for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Arkanoid: Gløde i mørket. Og husk at dette er et gratis spill som heter Arkanoid: Gløde i mørket og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Arkanoid: Gløde i mørket er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Arkanoid: Gløde i mørket at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Arkanoid: Gløde i mørket
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?