Spill Gratis

håndlaget Arkanoid

Spillet av arkadespill

Håndlaget arkanoid

Håndlaget Arkanoid Vurdering: 6/10

Håndlaget arkanoid spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet er en remake av den klassiske Arkanoid spill der en ball spretter er å ødelegge alle blokkene i toppen av skjermen. Den klassiske Arkanoid, men med en moderne og morsom at skjermen har blitt trukket med penn på papir følelse. Bruk musen til å lede tabellen for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle blokkene som er på toppen. Fjern alle blokkene, og gå til neste nivå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9480 ganger. Vurdering 2259 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 148 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9480 ganger
håndlaget Arkanoid

Versjon av det klassiske Arkanoid spill der ballen spretter av bunnen av skjermen, på en plattform som beveger seg sidelengs. Du må ta plattformen til et punkt der de vil passere ballen slik at den ikke blir borte på bunnen. Hvis ballen faller ned, mister du spillet. Du har å ødelegge alle blokkene øverst for å gå til neste nivå. Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Tømme skjermen og avansere til neste nivå. Dette er en Arkanoid. Det er det klassiske spillet Arkanoid, men med en moderne touch.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter håndlaget Arkanoid for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt håndlaget Arkanoid. Og husk at dette er et gratis spill som heter håndlaget Arkanoid og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill håndlaget Arkanoid er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt håndlaget Arkanoid at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

håndlaget Arkanoid
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?