Spill Gratis

Kanonen Kampen

Spillet av arkadespill

Kanonen kampen

Kanonen Kampen Vurdering: 5/10

Kanonen kampen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Allerede en skytter som må forsvare posisjonen mot tanks nærmer deg. Instruksjoner: Bruk opp og ned pilene til å flytte kanonen til venstre og høyre for å skyte mindre eller større avstand, og plass til å skyte. En klassisk og enkelt spill der du må fullføre alle fiendtlige stridsvogner prøver å nå din posisjon. Pek og skyt prosjektiler på fiender, som kan være andre tanker eller fly. Det finnes flere typer av fiender, og som hver har en forskjellig score. Prøv å gå over dine forsvarslinjer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12355 ganger. Vurdering 1623 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 492 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12355 ganger
Kanonen Kampen

Klassiske spillet ødelegge stridsvogner i ørkenen. Du er en skytter som har en kanon. Du må forsvare linjene i forsvar av hæren din. Tankene er på sanden i ørkenen og kommer til deg. Du må kontrollere kanon og sikter høyt og langt unna til å skyte og ødelegge fiendens tropper. våpen er de viktigste artilleri kanoner. En skyting krigsspill og kontroll skuddet å ødelegge fiendens tropper før de kommer til din forsvarslinje. Peikt på at hver type fiende vil gi deg et annet poeng.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kanonen Kampen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Kanonen Kampen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kanonen Kampen og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Kanonen Kampen er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kanonen Kampen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kanonen Kampen
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182326
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74249
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?