Spill Gratis

Disney minesveiper

Spillet av arkadespill

Disney minesveiper

Disney minesveiper Vurdering: 5/10

Disney minesveiper spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill basert på den klassiske minesveiper fra vinduer i hvert nivå, må du finne en rekke gjenstander uten å berøre utbyttere. Klikk på et bilde for å se det omliggende området. Du vil finne en rekke på noen kvadrat, indikerer det hvor mange gjenstander du har i de umiddelbare hullene. Hvis du tror et bilde nedenfor er det en skjult objekt, merk den med mellomromstasten, og vil huske at det er et farlig område. Gjør alle objekter for å fullføre et nivå slik at du kan få tilgang til neste nivå. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk Games

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 28249 ganger. Vurdering 641 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1688 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 28249 ganger
Disney minesveiper

Disney remake av den klassiske minesveiper. Fradrag spill der du må finne alle de farlige gjenstander i området. Klikker du en hul kabinetter se antall objekter i nærheten, må du utlede hvor noen av de farlige stedene. Den mest kjente Disney-forsker hjelper deg med å finne farepunkter. Du kan tilbringe en morsom tid med dette eventyret basert på den klassiske arkadespill av Minesveiper. Før det ble installert på alle datamaskiner, nå er jeg tilby oss gratis.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Disney minesveiper for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Disney minesveiper. Og husk at dette er et gratis spill som heter Disney minesveiper og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Disney minesveiper er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Disney minesveiper at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Disney minesveiper
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182333
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80299
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74252
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?