Spill Gratis

Multi Hit

Spillet av arkadespill

Multi hit

Multi Hit Vurdering: 5/10

Multi hit spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Som du kan se i dette spillet, har du fire barer som du må sprette ballen. Målet er å bryte alle de sentrale blokker for å få best mulig poengsum. For å kontrollere spillet trenger du bare å bevege musa, og bruk piltastene. Selv om det kan virke som et meget enkelt spill, øker vanskeligheten hver gang. Det er en svært underholdende og vanedannende spill, kan du ikke slutte å spille! Du må synkronisere dine sanser for å kontrollere samtidig alle barer og ikke la ballen berøre kanten av skjermen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11261 ganger. Vurdering 1804 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 494 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11261 ganger
Multi Hit

Dette spillet er en variant av Arkanoid, et klassisk dataspill. Det særegne ved dette spillet er at du styrer fire barer på samme tid. Når den hvite ballen berører en murstein, vil den forsvinne og du scorer poeng. Hvor mange poeng kan du få? Noen ganger må du gjøre flere returer ballen høyt nok til å nå de høyeste break murstein. De klassiske spillene er tilbake i mote med de nye versjonene av online spill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Multi Hit for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Multi Hit. Og husk at dette er et gratis spill som heter Multi Hit og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Multi Hit er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Multi Hit at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Multi Hit
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181670
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79640
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73616
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?