Spill Gratis

Pacman

Spillet av arkadespill

Pacman

Pacman Vurdering: 6/10

Pacman spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Versjon av det klassiske Pacman spillet. Hjelp denne søte karakter spise alle de svarte prikker inne i labyrinten. Vær forsiktig så du ikke nå spøkelser og onde vesener! Vår Hovedpersonen er i en labyrint. Hjørne av en gruppe spøkelser som ønsker å spise. Hvis spøkelser nå ham død. Du må ikke komme for nær. Hvis du spiser en av fruktene av hjørnene gjør at for en gitt tid, kan han spise spøkelsene. Fullføre hele labyrinten og gå til neste nivå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 19485 ganger. Vurdering 979 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1476 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 19485 ganger
Pacman

Halloween versjon av det klassiske spillet Pacman. Hjelp denne nice guy spise alle de sorte prikkene, men vær forsiktig slik at spøkelser og onde vesener ikke tak i deg! ha det gøy! En versjon av Pacman spill som er malt av penn på papir. Labyrinten er et papirark og er alle malt. Det er et veldig morsomt spill. Spøkelsene vil spise hovedpersonen og de ​​vinner. Hvis hovedpersonen spiser alle punktene vi vinne labyrinten. Du må spise alle prikkene slik at vi kan passere nivået. I hjørnene har litt frukt, spise at hvis du har en tid til å spise spøkelser. Spøkelser døde tilbake til spillet etter noen sekunder, så du må være forsiktig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Pacman for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Pacman. Og husk at dette er et gratis spill som heter Pacman og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Pacman er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Pacman at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Pacman
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182326
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74248
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?