Spill Gratis

Sært Arkanoid

Spillet av arkadespill

Sært arkanoid

Sært Arkanoid Vurdering: 6/10

Sært arkanoid spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sprette sirkler med sint ansikt gjennom 19 nivåer for å ødelegge miljøet, slipper partiklene og få en høy score! Holde nede venstre museknapp, partikler som kan samles for å absorbere den grønne linjen. Med mus må du flytte den grønne linjen sidelengs. Hvis du mister et liv, starte på nytt å skyte den røde ballen ved å trykke på venstre knapp. Du kan velge det nivået som du mest ønsker, og du kan også spille veiledningen for å lære alle instruksjoner. En annen måte å spille en arkadeklassikeren.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12135 ganger. Vurdering 1656 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 394 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12135 ganger
Sært Arkanoid

I dette Arkanoid spillet en serie av eksplosjoner som bryter bildene på skjermen utløses. Når en av de røde ballene treffer et bilde, virkningen bryter bildet og få ut mye av hvite partikler. Målet er å absorbere det største antall partikler med den grønne linjen. Du vil også tjene poeng hvis du bryter bildene som vises i det sentrale området av skjermen. Du kan se kjente folk som Queen Elizabeth II av Storbritannia eller Albert Einstein.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Sært Arkanoid for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Sært Arkanoid. Og husk at dette er et gratis spill som heter Sært Arkanoid og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Sært Arkanoid er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Sært Arkanoid at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Sært Arkanoid
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?