Spill Gratis

Tennis Arkanoid

Spillet av arkadespill

Tennis arkanoid

Tennis Arkanoid Vurdering: 5/10

Tennis arkanoid spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En kul tennis spill. Flytt racket til høyre og venstre med musen slik at ballene vil sprette på den og bryte murstein på toppen av skjermen. Du må være rask! Versjon av det klassiske spillet Arkanoid. På toppen av skjermen måtte man en gruppe av fargede blokker. Du må sprette ballen for å ødelegge hver og en av blokkene. Du må holde ballen fra å falle eller miste spillet. Kontroller med musen tennisracket og gjøre ballen sprette så mange ganger som du kan inntil du ødelegge alle blokkene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 19168 ganger. Vurdering 1008 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 780 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 19168 ganger
Tennis Arkanoid

En tennis spill basert på den klassiske Arkanoid levetid. Flytt racket til høyre og venstre med musen for å treffe ballen og bryte murstein på toppen av skjermen. Du må være rask! Nettopp kontrollerer ballen og har alle fargede blokker på toppen forsvinner. Kontroll er et enkelt spill som passer for alle målgrupper. Flytte racket side til side av skjermen og kontrollere spretten på ballen på den. Gjør tennis ball gå ut og ødelegge alle klossene på hvert skjermbilde. Spillet er et klassisk Arkanoid spillet til liv i en enkel kontroll en ball som skal ende med alle hindringer i toppen av skjermen. I dette spillet tilpasset sporten tennis.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tennis Arkanoid for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Tennis Arkanoid. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tennis Arkanoid og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Tennis Arkanoid er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tennis Arkanoid at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tennis Arkanoid
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182326
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74249
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?