Spill Gratis

Pinner og plater

Spillet av arkadespill

Pinner og plater

Pinner og plater Vurdering: 6/10

Pinner og plater spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 80628 ganger. Vurdering 168 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 17460 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 80628 ganger
Pinner og plater

Brettspill hvor du må flytte diskene på hver av stengene. Man må ta den ene side til den andre. Et puslespill som kan hjelpe deg å ha en god tid. Flytt alle ringene fra ett sted til et annet i samsvar med reglene for å vinne spillet. Vis dine ferdigheter og evne til å flytte ting uten å gjøre feil. Du kan ha en morsom tid med denne flash spill og underholdning.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Pinner og plater for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Pinner og plater. Og husk at dette er et gratis spill som heter Pinner og plater og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Pinner og plater er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Pinner og plater at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Pinner og plater
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182613
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74519
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?

Dyr Mahjong SPILLER ►

Dyr mahjong

5
5 av 10 - 5060 stemmer
Spilte
57528
ganger

Hensikten med spillet er å matche fliser. For å gjøre en kamp må du velge to matchende fliser som ikke er blokkert fra høyre eller venstre. Hvis du ikke kan velge en flis, og det er blokkert. Når du gjør en kamp på to fliser vil forsvinne. Mest Kmp gjøres ved å velge fliser med nøyaktig det samme bildet på dem. Men noen frukt vil samsvare med annen frukt og enhver blomst vil samsvare med annen blomst. Fjern alle fliser fra gameboard å vinne.