Spill Gratis

Ultranium 2

Spillet av arkadespill

Ultranium 2

Ultranium 2 Vurdering: 3/10

Ultranium 2 spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ultranium 2 er en nyinnspilling av den klassiske Arkanoid, der du må kontrollere en horisontal bar å sprette ballen og bryte alle blokkene på skjermen. Når du starter et nytt spill kan du velge hvilket nivå du spiller. Den horisontale linjen er kontrollert av musebevegelse . Du må prøve å fange bonuser som faller fra mursteiner, fordi takket være dem, vil du få forskjellige forbedringer. Det er et veldig underholdende spill som vil holde deg underholdt i lang tid, fordi det er veldig vanedannende. Det er ingen unnskyldning for å bli lei av den andre avbetaling av Ultranium.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17234 ganger. Vurdering 1145 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 860 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17234 ganger
Ultranium 2

Dynamikken i dette spillet er som alle andre Breakout lignende spill. I disse spillene er målet å bryte blokker ved hjelp av en ball sprette på en vannrett linje. Du må hindre ballen fra å falle til bunnen av skjermen. Den mest populære arkadespill av denne sjangeren var Arkanoid, utviklet av Taito. I dag er dette spillet regnes som en klassiker videospill, og det er fortsatt folk som spiller den opprinnelige versjonen på datamaskinen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Ultranium 2 for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Ultranium 2. Og husk at dette er et gratis spill som heter Ultranium 2 og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Ultranium 2 er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Ultranium 2 at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Ultranium 2
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181800
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79756
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?