Spill Gratis

Asteroider

Spillet av arkadespill

Asteroider

Asteroider Vurdering: 9/10

Asteroider spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet ditt i dette gratis på linje spillet er å skyte asteroider før de ødelegger skipet ditt. Hvert nivå starter med store asteroider som, når truffet, vil gyte to mellomstore asteroider. De mellomstore asteroider vil da bryte inn to små asteroider når hit, og de ​​små asteroider kan bli ødelagt. Tømme skjermen av asteroider å fullføre nivået. Skyt flygende tallerkener for bonuspoeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6679 ganger. Vurdering 3309 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 14 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6679 ganger
Asteroider

Asteroider er et svært populært arcade vektor basert spill lansert i 1979 av Atari. Målet med spillet er å skyte og ødelegge asteroider unngå å krasje med rusk sin. Det var en av de mest populære spillene i gullalderen av videospill arkaden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Asteroider for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Asteroider. Og husk at dette er et gratis spill som heter Asteroider og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Asteroider er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Asteroider at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Asteroider
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182325
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74248
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?