Spill Gratis

Knute i 3D

Spillet av arkadespill

Knute i 3d

Knute i 3D Vurdering: 7/10

Knute i 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje 3D-spill er en retro lys-syklus spill. Det ble inspirert av Knute i 3D, et spill som ble skrevet av Malcolm Evans tilbake i 1983 for ZX Spektrum, og minner deg om gamle dager. Bruk piltastene for å fly skipet ditt i en wrap-around kube av plass. Du må unngå alle løypene, inkludert din egen, den gule. Kollisjoner påvirke ditt skjold, når skjold styrke når null, er spillet over. Poengsummen din øker i forhold til økningen i verdensrommet tetthet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6189 ganger. Vurdering 3314 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6189 ganger
Knute i 3D

Spillet Knute i 3D foregår i en tredimensjonal rutenett med at skjermen blir en første-person oppfatning av hva spilleren kan se foran dem. I utgangspunktet tom, er dette plassen fylt opp av spilleren beveger seg konstant framover og etterlater seg en sti bak dem. Det finnes en rekke datastyrte jegere gjør det samme som forlater en annerledes-farget stien bak dem.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Knute i 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Knute i 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Knute i 3D og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Knute i 3D er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Knute i 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Knute i 3D
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?