Spill Gratis

Moderne Asteroider

Spillet av arkadespill

Moderne asteroider

Moderne Asteroider Vurdering: 1/10

Moderne asteroider spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er målet å forsvare din base fra motgående angrep og rack opp et stort score i prosessen. Denne gratis online spillet er basert på den klassiske arcade spill kalt asteroider, bare det har noen forskjeller. Skipet er nå en base, så det kan ikke bevege seg, selv om det fortsatt kan skyte. Derfor tiltrekker det nå alle asteroider, som ikke er asteroider lenger, men former som tar opp flere treff å drepe eller belønne flere poeng. De vil ende opp med å nå bunnen, med mindre du er i stand til å skyte på dem først. Det er også bonuser som du er nødt til å samle, og bonuser som vil bli tildelt for å oppnå ulike mål.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 4831 ganger. Vurdering 3593 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 1.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 4831 ganger
Moderne Asteroider

Asteroider er et svært populært arkade vektor basert spill lansert i 1979 av Atari. Målet med spillet er å skyte og ødelegge asteroider å unngå å krasje med rusk deres. Det var en av de mest populære spillene i gullalderen av videospill arkader.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Moderne Asteroider for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Moderne Asteroider. Og husk at dette er et gratis spill som heter Moderne Asteroider og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Moderne Asteroider er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Moderne Asteroider at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Moderne Asteroider
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181292
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17456 stemmer
Spilte
79215
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73199
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?