Spill Gratis

Multiplayer Arkanoid Typen

Spillet av arkadespill

Multiplayer arkanoid typen

Multiplayer Arkanoid Typen Vurdering: 6/10

Multiplayer arkanoid typen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spill er en moderne versjon av Arkanoid, der du må ødelegge murstein med en ball. Du vil passere til neste nivå når du ødelegge alle klossene, som er den neste nivå vanskeligere enn det foregående. Målet er å holde ballen opp så lenge som mulig og bruke den til å bryte blokkene. Bruk venstre og høyre piltaster for å flytte, og pil ned for å skyte ballen til å begynne. Det er også en flerspillermodus, slik at du kan spille med venner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5924 ganger. Vurdering 3580 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5924 ganger
Multiplayer Arkanoid Typen

Åren vil akselerere når du beveger den, så øve litt til du føler deg komfortabel med det. Vær forsiktig når du plukker opp powerups. Noen av dem har negative effekter, for eksempel krymper padle. Symbolene er ganske selvforklarende, så sørg for at det er bra før du ta tak i det. Noen blokker må bli truffet mer enn en gang for å bli ødelagt. Prøv å få ballen til å gå over blokkene slik at den vil sprette mellom dem og taket. Dette vil ødelegge mye av blokker, og du vil ikke engang å gjøre noe arbeid.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Multiplayer Arkanoid Typen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Multiplayer Arkanoid Typen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Multiplayer Arkanoid Typen og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Multiplayer Arkanoid Typen er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Multiplayer Arkanoid Typen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Multiplayer Arkanoid Typen
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182334
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80299
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74252
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?