Spill Gratis

Notatblokker Inntrengere

Spillet av arkadespill

Notatblokker inntrengere

Notatblokker Inntrengere Vurdering: 7/10

Notatblokker inntrengere spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sikkert du husker arkadespillet å skyte aliens, plassen inntrengere. I denne versjonen kan du spille dette spillet, men som alt ble trukket med en blå penn på bladene av en bærbar PC. Som i den tradisjonelle versjonen, må du håndtere et romskip og skyte aliens som er nærmere deg. Til å styre skipet trenger bare datamaskinen musen for sideveis bevegelse, og klikk til brann. Et enkelt spill og lett å spille, men veldig underholdende.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5442 ganger. Vurdering 3538 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5442 ganger
Notatblokker Inntrengere

Dette online spillet er basert på arkade plassen inntrengere som ble opprettet av Toshihiro Nishikado. Utbygger var den kjente videospillet selskapet Taito Corporation. Når spillet nådde en enorm suksess, begynte å date om disse tegnene med pixel stil. I dag er det mange produkter av merchandising med dette spillet som et tema, og har mange fans rundt om i verden. Vi kan sammenligne det som skjedde med plassen inntrengere på 80-tallet med det som skjer i de siste dagene med spillet Angry Birds.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Notatblokker Inntrengere for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Notatblokker Inntrengere. Og husk at dette er et gratis spill som heter Notatblokker Inntrengere og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Notatblokker Inntrengere er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Notatblokker Inntrengere at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Notatblokker Inntrengere
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181800
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79756
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?