Spill Gratis

Qix Klassiker i 3D

Spillet av arkadespill

Qix klassiker i 3d

Qix Klassiker i 3D Vurdering: 7/10

Qix klassiker i 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spillet er en remake versjon av den berømte og gamle Xonix og Qix videospill. Det har 10 nivåer, 6 fiendtlige typer og 6 bonuser. Bruk W, A, S og D-tastene eller pilene til å flytte. Skjær av deler av feltet for å fullføre nivået. Du vil miste lifes hvis du krysser din sti, hvis du berører ballene eller hvis ballen krysser du Trail. Plukk opp bonuser som hastighet, tid, liv og mye mer!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6828 ganger. Vurdering 3171 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6828 ganger
Qix Klassiker i 3D

Qix er et arkadespill, utgitt av Taito-Amerika Selskap i 1981. Målet med Qix er å gjerde utenfor en super flertall av stykket feltet unngå hovedfienden, akkurat som i dette spillet, bare i 2D. Xonix er en versjon av arkadespillet Qix.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Qix Klassiker i 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Qix Klassiker i 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Qix Klassiker i 3D og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Qix Klassiker i 3D er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Qix Klassiker i 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Qix Klassiker i 3D
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?